De firma DequachimPrintPrint deze pagina

DEQUACHIM N.V. is een Belgisch familiebedrijf dat in 1983 werd opgericht. Het is gelegen tussen Brussel en Parijs vlakbij de Franse grens, langs het kanaal Nimy-Blaton.

DEQUACHIM is een dynamische en innoverende KMO (Kleine of Middelgrote Onderneming) met oog voor kwaliteit en het milieu. Het bedrijf stelt zo'n twintig mensen te werk. De firma is al sinds 1999 actief in de vervaardiging van stollingsmiddelen en exporteert een groot deel van de productie naar Frankrijk, Duitsland en de Benelux. De klanten zijn producenten van papier, kunstmest, pigmenten, rubber, drinkwater, farmaceutische of cosmetische producten.

In 2004 werd de firma erkend als centrum voor de valorisatie van gevaarlijk en ongevaarlijk afval.

Tegen woordig bestaat de hoofdactiviteit uit de vervaardiging van vloeibare aluminiumzouten zoals het aluminiumsulfaat dat verhandeld wordt onder de naam AQUALUN® en het natriumaluminaat onder de naam NATRAL®. DEQUACHIM werkt ook op bestelling voor de industrie.

De firma DEQUACHIM is gecertificeerd volgens ISO 9001 en is al meer dan 10 jaar erkend in de farmaceutische industrie en voor waterzuivering.

In 2007 werd de spin-off DEQUENNE CHIMIE opgericht die chemie en ontwikkeling nauwgezet combineert.

In 2013 werd een nieuwe investering gedaan in de installatie van fotovoltaïsche panelen om een gedeelte van de elektrische energiebehoefte in te vullen. Het milieu is één van onze prioriteiten.
DEQUACHIM wil zorgen voor een constante kwaliteit van zijn producten en diensten en blijft dan ook investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten en wordt voortaan een referentie bij talrijke industrieën. Dat is een troef die verder ontwikkeld en gevaloriseerd zal worden. 


  

EXPLOITATIE EN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

Rue des Ayettes 10
B-7011 Ghlin-Mons - BelgiŽ
Tel: (32)-65-377.251
Fax: (32)-65-377.250

ALGEMENE DIRECTIE:

Dhr. Quentin Herbinaux

Een website gemaakt door Easy-Concept login